Kritikák

Bloggerektől kért kritikák az oldalról, történetről :) A nevekre kattintva eléritek az oldalukat :)


1. Lia véleménye

Kinézet: Őszintén szólva nekem a fejléc nem annyira tetszik.Persze ízlések és pofonok de nekem nem annyira jön be. Egyébként a háttér jól néz ki,de kicsit meglepett,hogy zöld volt.Alapjáraton tényleg semmi baj nincs vele,nekem furcsa rajta néhány dolog. Tetszik,hogy mivel sok információt megosztasz a blogon ezeket külön is szedted,így átláthatóbb.
10/8


Történet: Minden oké vele.Jól fogalmazol és nem nagyon vettem észre szóismétlést vagy helyesírási hibát. 10/9

A betűtípus olvasható, minden fontos dolog kint van.Rendezett és kulturált.Nem túl cifra,ami nem baj.

 Összességében: 10/8,5 

2. Alice véleménye


Történet: A történetet nagyon jól kitaláltad, mivel Én, személy szerint még nem találkoztam ilyen-vagy ehhez hasonló bloggal a blogspot világában. Igazából jól is fogalmazol, illetve helyesírási hibákat se fedeztem fel sok helyen. Nálad is az aprobléma - bár ezt nem lehet annak nevezni - hogy a pontra végződő párbeszédeknél kiteszed a pontot, ami nem feltétlenül szükséges oda.

Kinézet: Itt már több mindennel kapcsoaltosan tudnék tanácsokat adni;
Először is mindenképpen kéne neked egy új fejléc - ha szeretnéd, Én vagy Szilvi csinálunk neked. 
Háttérnek is valami 'életvidámabbat' keresnék.
A 'Fordítások' oldalnak nem nagyon látom értelmét, így Én a helyedben levenném onnan. Ha már az oldalaknál járunk; mindenképpen valami 'egyedibb, különlegesebb' betűtípust választanék oda, hiszen mutatósábbá teszi a blogot. A 'Kézilabda' oldal nagyon hasznos, de szerintem, aki nem érti, az biztos ki-google-zza, tehát véleményem szerint arra sincs szükség. A modulok címének valami olyan betűtípust választanék, ami illik, majd az oldalakéhoz és csak ugyan van benne valami különlegesség.
Oh, és a linkek színét is megváltoztatnám, mert a feketének hála nem is vesszük észre, hogy ott egy link. 

Karakterek: Külön pont azért, hogy egy magyar lánynak nem angol nevet adtál, mint, ahogyan azt rengeteg blogban szokták. 

Összesítve: 10/7-8


Kinézet:

Fejléc: Egyszerű de nagyszerű ugyan, engem mégis zavar, hogy a  fiú képe kicsit sötétebb, mint a lányé.
Modulok: A blogarchívum és a Legnépszerűbb bejegyzések csak foglalják a helyet, töröld le őket.
Színek: Az egységes zöld színt megtöri a kék Facebook modul, szerintem ez zavaró.

Pontszám: 10/8

Történet:

Tartalom: Nekem először a tartalom sablonosnak tűnik, de ahogy tovább olvastam egyre kidolgozottabb volt. Aztán elkezdtem olvasni a prológust. Hát nekem nagyon tetszik ez a videós ötlet, de tényleg:) Kicsit ismerős, hogy egy buliban találkoznak újra, minden második blogba olvasok ilyet, bár a baráti beszélgetések/civakodások mégis különlegessé teszi.  Végül is szerintem ez történet egy kicsit más volt, hisz Amanda és Marco még nem jöttek össze. Plusz pont! Én azt szeretem, mikor a szerelmesek csak a vége felé jönnek össze, nem mindjárt az elején. Aztán tovább olvastam még a fejezeteket és meg kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Nem tűnik sablonnak, sőt , szerintem nagyon egyedi. 
Írás: Tetszik, hogy minden beszélgetést, cselekvést ennyire kidolgozol, mégsem esel túlzásokba. A fogalmazásod gyönyörű, mindig el tudtam képzelni magam előtt, azt amit leírtál. Gördülékenyen írsz és könnyen olvashatóan.
Karakterek: Szépen kidolgoztad Őket, mindenkinek meg van a maga jelleme, talán Adamet nem annyira. Tom a kedvencem! Vicces, energikus mégis olyan nemtörődöm. A kedvenceim :DD

Pontozás: 10/9
...................................................................................................
Kinézet: 10/8
Tartalom: 10/9