Karakterek

Megjegyzés: 
Az esetleges incidensek, félreértések elkerülése végett, még az elején szeretném leszögezni: Biztos vagyok benne, hogy ez alatt a menüpont alatt megtalálható képeken szereplő személyek közül néhány/ esetleg mindegyikük ismerősnek tűnik/ tűnhet a számotokra. A képek azért kerültek fel, hogy egyfajta támpontot nyújtsanak nektek. A történetemben leírt szereplőim kinézetben ezekhez a személyekhez hasonlítanak leginkább, ám apróbb eltérések így is lehetnek és vannak is, de ezt majd a leíró részeknél úgyis észreveszitek. 

Simon Amanda21 éves, magyar származású kézilabdázó. 
2010 júniusa óta a dán AG Koppenhága csapatának balátlövője, s az elmúlt másfél év alatt jelentős tagjává vált.
Becenév: Am, Mandy
" Másoknak ez talán csak egy sportág, csupán egy terem két kapuval. Csak egy ragadós labda, amit ide-oda kell dobálni... De nekem nem… Úgy érzem, a kézilabda a véremben van, a lényem, az életem része és minden másnál fontosabb számomra."

Marco Jensen


22 éves, dán pop- énekes. 15 éves kora óta foglalkozik komolyan a zenével és tánccal. Első lemezét 2009-ben adták ki, karrierje azóta töretlen lendülettel ível felfelé.
Becenév: Marco, Jens'


"Igazából csak élvezd a pillanatot, és az bőven elég. Ahhoz is, hogy alakuljon az életed, és ahhoz is, hogy jól érezd magad. Tök mindegy, hogy mit gondolsz, mi lesz majd jó neked, van, hogy pont az tör majd össze. Hagyd, hogy az élet mutassa meg, hogy merre van az arra. Menj utána, ne kételkedj, és próbáld meg élvezni, akármit is hoz, ugyanis... Minden azon múlik, hogy mered-e élvezni, még azt is, amiről más azt gondolná, hogy lehetetlen mosollyal az arcodon végigcsinálni."Diana Hansen


Amanda egyik legjobb barátnője és egyben csapattársa a kezdetektől fogva. 21 éves, dán születésű. Becenév: Dee

"Megteszem, amire lehetőségem adódik. Nem bánok meg semmit, ami egyszer mosolyt csalt az arcomra, hiszen akkor biztos voltam benne, hogy azt akarom. Ki akarom használni a napokat, mintha az lenne az utolsó."Nina Nielsen


Amanda másik nagyon jó barátnője, a triumvirátus harmadik tagja. Csapattársak és lakótársak is Amandával. 
22 éves, dán születésű. 
Becenév: Nina, Niels'
"Van néhány ember, akiért megtennék bármit, és ezen nem fog változtatni semmi. Az ő véleményük érdekel, még ha nem is mindig fogadom meg, amit mondanak. Addig a pontig, amíg Ők el tudnak fogadni és mellettem állnak, nem félek!"
Daniel Bergmann


Német származású kézilabdázó, a főváros férfi kézilabda csapatának egyik kiemelkedő játékosa immáron három éve. 
Tagja Amanda baráti társaságának, s élvezettel játszik macska- egér játékot Ninával. 


Adam Peterson

Dániában született és nevelkedett, szintén a Koppenhága csapatának kézilabdázója és Amandaék jó barátja. Axel Larsen:

Dánia egyik legelismertebb zenei iparban mozgó személyisége, akinek neve európai körökben is ismert és elismert. 
Marco menedzsere. 
Christian Larsen


Axel fia. Apjának köszönhetően ismerkedett meg Marcoval. 
S amint kiderült, hogy van tehetsége a tánchoz, Marco megkérte, hogy legyen az egyik táncosa.

Jesper Christensen

dán felmenőkkel rendelkező 19 éves fiatal, aki úgy döntött, hogy a gimnázium után nem megy egyetemre, hanem táncos karriert épít ki a fővárosban.  Thomas Edwardson

apai ágon angol származású, ám édesanyja dán, így öt éves korában Dániába költözött a család. Marco szomszédja lett és nagyon hamar megtalálták a közös hangot, s azóta is legjobb barátok. Együtt költöztek Koppenhágába, hogy azt csinálhassák, amit szeretnek.  
Stefan Morgensen:
a fővárosi napilap sport rovatának egyik szerkesztője, újságírója. Amanda volt barátja.